Restaurant Vermelding

Restaurant Thuisbezorgd zal binnenkort een platform lanceren met de vermelding van restaurants die thuisbezorgen of afhalen mogelijk hebben gemaakt. De consument kan eenvoudig op basis van plaats of postcode de restaurants vinden in zijn of haar buurt.

Aanmelden

Ben je géén klant van Restaurant Thuisbezorgd en wil je wel op het platform vermeld worden? Registreer je dan hieronder. Upload je menu en vertel ons in welke geografische straal (bijv. 3 km van je adres) je wilt bezorgen en welke gerechten. Wij zorgen voor de rest. De kosten voor deze vermelding zijn € 325,- excl. btw per jaar (all-in). Wij zorgen dat alle gerechten netjes op het platform komen en je restaurant zichtbaar is. Je betaalt bij ons geen kosten per bestelling (muv transactiekosten van Mollie). Elke bestelling ontvang je direct per e-mail en je kan zelf contact opnemen met de klant! 

RestaurantThuisbezorgd.nl is een inititatief van MCPR.nl en OneTap.Online. De algemene voorwaarden van OneTap.Online en het privacy statement van OneTap BV zijn van toepassing op dit initiatief.